Workshop: Inzicht voor duurzame inzetbaarheid

“regisseer je eigen ontwikkeling”

De duurzame inzetbaarheid afspraken in de cao voor onderwijzend personeel geeft zowel de schoolleiding als de leerkracht de kans te werken aan het behoud van vitaliteit, werkvermogen en employability. Met het oog op een lange carrière in het onderwijs is het van belang om stil te staan hoe hierin uzelf of leerkrachten te ondersteunen.  Met de kennis en kunde van uw organisatie komt u hier ongetwijfeld al ver in. Met behulp van het ontwikkelinstrument DISCOVER kunt u deze ontwikkeling verder gericht vormgeven. U helpt uw collega’s bewust te worden van belangrijke aspecten rond vitaliteit en employability en u krijgt inzicht in hoe de eigen regie te versterken en daarbij uit te gaan van het potentieel aan talenten van uzelf of uw medewerkers.

Thema’s van workshop

Met onze workshop “Inzicht voor duurzame inzetbaarheid” gaan we verder op deze thema’s in. Vragen als “Hoe gedragen wij ons ten opzichte van elkaar, waardoor worden wij gedreven en wat kunnen wij goed en minder goed?” of  “Hoe maken wij gebruik van onze talenten en hoe zet ik deze in bij duurzame inzetbaarheid?” komen daarbij aan bod.

DISCOVER laat al jaren zien een waardevol en krachtig instrument te zijn bij de ontwikkeling van mensen en organisaties. Ervaren interim-professionals en trainers Peter van Vliet (Fair Leadership Company), Leon van Leeuwen (LK-interim) en Gieljan Scholing (Expertisecentrum Plato) geven u de volgende inzichten in de workshop:

  • een kennismaking met de DISCOVER Potentieelanalyse.
  • inzicht op hoe DISCOVER te gebruiken is bij de duurzame inzetbaarheid bij zowel uzelf als bij uw collega’s.
  • aan de hand van verschillende Talenten-profielen ziet u welke kansen en risico’s er zijn voor u of uw medewerkers.
  • kunt u een plan maken voor een gerichte begeleiding van uw collega’s of ontwikkeltraject voor u zelf.
  • krijgt u zicht op hoe de eigen regie te versterken is.

Aanmelden

Komt u ook op 2 maart 2018 van 9:30 tot 12:30? De locatie is Rietdijk 3 te Houten. U kunt zich bij Peter van Vliet, Leon van Leeuwen of ons aanmelden. De kosten bedragen 75,- euro per deelnemer. We hebben plek voor maximaal 10 deelnemers.

                

Let op:
Annuleren kan kosteloos tot vrijdag 23 februari, anders zijn wij genoodzaakt 75,- euro te factureren.