Ruimte voor jong talent

Hoe gaat jouw organisatie om met vergrijzing en ontgroening? Met een Traineeship van Expertisecentrum Plato kan je organisatie krimpen en tegelijkertijd toch groeien. Wij hebben intelligente twintigers in huis met hun Bachelor of Master op zak. Energieke mensen die staan te popelen om aan de slag te gaan. Zij hebben alles in zich om een goede specialist of manager te worden.

Ruimte voor duurzame inzetbaarheid

Een zogeheten ‘lifelong employment’ is niet meer van deze tijd. Het Careership van Expertisecentrum Plato biedt je de mogelijkheid om je medewerkers arbeidsfit en duurzaam inzetbaar te houden. Door te kijken naar hun (verborgen) talenten kan een betere aansluiting gevonden worden bij functies binnen of buiten jouw organisatie. Zie het als een equivalent van ons Traineeship, maar dan voor alle leeftijden.

DISCOVER: gedrag, drijfveren en talenten

Expertisecentrum Plat helpt mensen om hun sterke punten te benutten. ‘Doen waar je goed in bent’ is dan ook het uitgangspunt bij ontwikkeltrajecten voor individuen en teams. Om inzicht te krijgen in mensen en hun talenten maken we gebruik van DISCOVER-analyses.

Lees meer over ons Traineeship, ons Careership en het gebruik van DISCOVER-analyses.

Jong & ambitieus?

Ben jij als jonge (bijna) afgestudeerde HBO’er of WO’er op zoek naar een uitdagend Traineeship? Wil je je opgeven voor onze talentenpool? We maken graag kennis met jou.

Klik hier om je CV naar ons toe te sturen!

Brochure Jong Talent - Traineeships bij Expertisecentrum Plato

Brochure Jong Talent – Traineeships bij Expertisecentrum Plato

Download hier onze Brochure van Jong Talent – Traineeships bij Expertisecentrum Plato

Paul Bossina

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Paul Bossina.

paul@expertisecentrumplato.nl of 06 - 212 712 99

Up-to-date blijven?

Ontvang 1x per maand de laatste vacatures, nieuwtjes en artikelen in je e-mail inbox.

Contact

Meer weten?

Bel 06 - 212 712 99

of mail:
info@expertisecentrumplato.nl