Geef ontwikkeling de ruimte

Op zoek naar nieuwe inzichten en inspiratie voor jouw organisatie? Mogen medewerkers uitgedaagd worden om andere, verdiepende kennis op te doen? Met Expertisecentrum Plato krijgen medewerkers de juiste theorieën en handvatten aangereikt om te groeien. Zoals de filosoof Plato al zei: ‘Verwondering is het begin van wijsbegeerte.’

Alle vakgebieden

Expertisecentrum Plato levert trainingen, cursussen en workshops op het gebied van leiderschap, organisatieontwikkeling en talentontwikkeling. Intensief en interactief. Maatwerk is daarbij vanzelfsprekend.

Individueel Loopbaan Budget

Het Individueel Loopbaan Budget (ILB) is in veel cao’s vastgelegd: een stimulans voor de persoonlijke ontwikkeling van een medewerker. We bieden een veelzijdig pakket voor de invulling van het ILB.

Het inspiratiepad

Het inspiratiepad is een wandeling van ongeveer 5 kilometer door de mooie natuur van het Dwingelderveld. Tijdens de wandeling gaat onze coach met je in gesprek. Door het wandelen neem je makkelijker afstand van de waan van de dag en van vaste patronen. Er ontstaat ruimte voor beleving van de natuur en de omgeving. Meer informatie vind je hier.

 

Jirtsin Beenhakker

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Jirtsin Beenhakker.

jirtsin@expertisecentrumplato.nl of 06 - 291 68 666

Up-to-date blijven?

Ontvang 1x per maand de laatste vacatures, nieuwtjes en artikelen in je e-mail inbox.

Contact

Meer weten?

Bel 06 - 212 712 99

of mail:
info@expertisecentrumplato.nl